Trollslända i Skymningsträdgård

Ny hemsida, nya vingslag!

Det känns fantastiskt spännande att sparka igång 2017 med en ny och fräsch hemsida. Du möts nu av en helt ny design och en tydligare struktur som vi hoppas kan inspirera dig till att ta ytterligare steg mot din egen skymningsoas.

Så vad väntar du på? Klicka dig runt på våra sidor, ta del av vårt sortiment och boka in dig på någon av våra spännande workshops, och för allt i världen, glöm inte tycka till! Även om vi är en aning lyriska över att äntligen ha kommit igång med vår nya hemsida (det var i grevens tid, vi vet!) så är det viktigaste att du som besöker oss känner att “detta är banne mig något jag ska rekommendera till grannen”. Så dela gärna med dig av dina synpunkter och idéer till oss, besök oss gärna eller ta kontakt.

Vi har fått en spännande start på 2017, med en ny hemsida i ryggen känner vi oss redo för att vädra våra vingar ytterligare. Vi fyller nu på våra lager med inspirerande produkter som gör din skymningsträdgård precis så stämningsfull som du drömt om. Och mer kommer det att bli! Så följ gärna oss i vår fortsatta färd mot nya äventyr! Du hittar oss på Facebook och Instagram.

Skymningstradgard.se

Med varma och hoppfulla hälsningar!

Pia och Pia

Lämna ett svar